Житлові масиви Києва три дні залишаться без води

13.07.2016
Житлові масиви Києва три дні залишаться без води

Тисячам киян терміново варто запасатися водою, адже з 15 по 18 липня на кухнях і у ванних кімнатах у кількох районах столиці будуть сухі й мовчазні крани. Бо «Київводоканал» планує капітальний ремонт. «Для забезпечення стабільного функціонування системи водопостачання низки житлових масивів міста Києва, починаючи з 15 липня на вул. Берковецькій, 6, проводитимуть ремонтні роботи на великому водоводі, який подає воду значній частині мешканців Правого берега», — зазначили в прес-службі цього комунального відомства. 
 
Зокрема, з 16:00 15 липня до 08:00 18 липня мережу відключать для врізки та монтажу запірної арматури на ділянці проспекту Палладіна від проспекту Василя Порика, 8 до вулиці Пономарьова.
 
Загалом «Київводоканал» радить запастися водою жителям таких масивів: Південна і Микільська Борщагівки, Нивки і Галагани, Новобіличі, Святошин, Академмістечко, Біличі.  Будуть відрізаними від водопровідного по­стачання і мешканці пристоличного села Горенка.
 
Комунальники обіцяють до тимчасово зневоднених місць організувати  приїзд наповнених водовозів, а також радять набирати воду в бюветах.