Не Metallika? А яка різниця?

12.07.2016
Не Metallika? А яка різниця?

Бас-гітарист «перців» Флі.

Несподіванки переслідують музикантів американського рок-гурту Red Hot Chili Peppers під час їхнього світового турне на підтримку їхнього десятого ювілейного альбому I’m with You («Я з тобою»). У Києві під час нещодавнього виступу на НСК «Олімпійський» у них кілька разів ні з того ні з сього зникав звук. А в Мінську їх затримали митники і змусили підписувати «купу дисків і фотографій». І якби це були фотографії гурту, то такий інцидент музиканти сприйняли б як прояв слави. Але для автограф-сесії їм запропонували диски їхніх колег — гурту Metallika.
 
Узагалі, коли білоруські митники зняли музикантів із літака і завели до службового приміщення, для них це був шок. Але ще більшим шоком стало усвідомлення, що від них хочуть. «Ми намагалися пояснити їм, що ми — не Metallica, але вони наполягали на тому, що ми підписуємо в будь-якому випадку. Що ж, сила була на їхньому боці. Ні, я справді одного разу грав на одній сцені з цим гуртом у рамках фестивалю Fight Fire With Fire. Я люблю Metallica, але в будь-якому випадку я не Роберт Трухільо (бас-гітарист Metallica. — Ред.)», — написав на офіційній сторінці гурту RHCP у «Фейсбуці» бас-гітарист «перців» Флі, якому і довелося «розписуватися» за всю компанію. 
 
Після того як усі диски і листівки були підписані, музикантів відпустили. Втім вони тепер з осторогою дивляться на своє турне і не знають, що їм іще приготувала доля. А попереду ж іще виступи в Росії, Шотландії, Канаді, Південній Кореї, Японії та багатьох інших країнах.