Тарифам — бій

05.07.2016
Лідер Радикальної партії разом зі своєю фракцією продовжить блокувати парламентську трибуну з вимогою перерахунку ціни на газ для населення.
 
Про це політик заявив у понеділок на погоджувальній раді. Він обурився непрозорому тарифоутворенню та назвав ціну 7000 грн. за тисячу кубів газу фейковою. Ляшко переконаний: влада хоче, щоб за її корупцію сплачували прості громадяни.
 
«Коли урядовці кажуть, мовляв, нехай багаті платять за новими тарифами, то хто в їх розумінні багаті? У нас субсидії не нараховують тим, хто отримує більше 3500 грн. на місяць. Це багаті? То нехай першим почне платити Порошенко та його бізнес-оточення, яке жирує і тримає статки в офшорах. А то вони небагаті, а мільйони селян, у яких вони забрали спецрежим оподаткування, мільйони підприємців, у яких вони зносять кіоски, — вони «багаті». Щось не так у нашому датському королівстві. В Європі допомога на бомжів більша, ніж у нас на людей, які працюють», — вiдзначив Ляшко.
 
Нардеп назвав політику влади «геноцидом українського народу» і вкотре озвучив вимоги, до повного виконання яких його фракція не припинить блокування трибуни. Серед них — перерахунок ціни на газ для населення, повернення пільгового обсягу споживання газу, розслідування корупційних злочинів Президента, голови НБУ, міністра фінансів та інших, оприлюднення кабальної угоди з МВФ.