Мільйонер за ґратами

23.06.2016
Мільйонер за ґратами

Нещодавня смерть зірки 90-х Принса у своєму домі в Міннесоті застала зненацька не лише величезну армію його фанів, а й найближчих родичів. Адже за наявності статків у 300 мільйонів доларів офіційних дружини і дітей у нього не лишилося. Єдиний син від шлюбу з танцівницею Мейті Гарсією народився із синдромом Пфейфера — генетичним розладом, що змінює форму черепа і не дає рости, і помер через два тижні. Пара не змогла пережити це горе і розлучилася на третю річницю весілля. Потім було ще кілька спроб завести родину, але і вони зазнали краху. 
Утім після смерті у Принса з’явилися десятки позашлюбних дітей. І, як засвідчили результати ДНК-експертизи (попри те, що тіло співака було піддане кремації не, лікарі спеціально для таких тестів залишили зразки крові), принаймні один із них справді може претендувати на такий величезний спадок, оскільки, поки що, є єдиним спадкоємцем першої лінії. За іронією долі, ним виявився злочинець, який із 25 років не вилазить із в’язниці. І цю звістку він також зустрів за ґратами.
Як з’ясувалося, 40-річний Патрик Казенс уперше потрапив за грати у 25 років — за перевезення кокаїну. Через два роки його звинуватили у перевезенні героїну, викраденні автомобіля, незаконному зберіганні зброї і побитті дівчини. А нині він відбуває покарання за напад із застосуванням вогнепальної зброї.
Цікаво, що про свого знаменитого батька Патрик дізнався ще до смерті співака. Його мама Марша Хенсон розповіла йому про романтичну зустріч у минулому, і Казенс навіть спробував налагодити контакт із Принсем, написавши йому на «Фейсбуці» послання: «Ура, Принс — мій батько!». Однак це послання залишилося без уваги.
Тепер же, вийшовши із в’язниці, Патрик цілком може почати нове життя. Якщо захоче. Найбільше шокована появою нового «родича» сестра Принса, Тіка Нельсон, яка досі вважалася офіційною спадкоємицею братових мільйонів. Утім останнє слово має сказати суд.