Не по-королівськи

22.06.2016
Не по-королівськи

Зара Холланд.

Все-таки Британія — дуже консервативна країна з особливим ставленням до королівського титулу. Навіть якщо це лише корона королеви краси. Схоже, цьогорічна володарка титулу «Міс Великобританія» Зара Холланд про це забула, коли вирішила взяти участь у реаліті-шоу, на якому самотні хлопці та дівчата намагаються краще пізнати одне одного і створити пару (щось на кшталт знайомого нам «Дому»).
 
І все б нічого, якби красуня не захопилася одним із учасників-новачків Алексом Боуеном і не забула, що навколо тебе камери, які фіксують кожен рух. Отямилася вона лише тоді, коли в ефір вийшла передача, яка зафіксувала їхній вибух гормонів. І хоча на екрани потрапили лише кадри, де Зара і Алекс просто лежать оголені на ліжку під ковдрою, цього виявилося достатньо для того, щоб порушити питання про моральність поведінки «королеви».
 
У красуні одразу ж з’явилася армія захисників, які почали переконувати, що це справа молода і не варто так уже суворо ставитися до цього інциденту. Та й сама Зара спробувала переконати організаторів конкурсу «Міс Великобританія», що вона не така легковажна, як про нею думають. Однак поважні леді та сеньйори з комітету залишилися невблаганними — королева краси не має вести себе подібним чином перед глядачами, адже на неї дивляться інші дівчата та беруть із неї приклад. 
 
Тож корону в дівчини забрали. А заодно і дали урок гарних манер для наступних володарок почесного титулу. Бо ж королева належить не собі, а народу. Навіть якщо це лише королева краси.