Як умру, то... Співачка Шер оприлюднила свій заповіт

10.06.2016
Як умру, то... Співачка Шер оприлюднила свій заповіт

Шер.

«Шер знає, що її час обмежений. Вона хоче залишити позаду всі сварки і протиріччя». Такі чутки пішли після того, як американська поп-діва оприлюднила свій заповіт. Усі свої статки — 305 мільйонів доларів — вона заповіла рідним і близьким.
 
Частина коштів піде на те, щоб купити будинки для двох своїх дорослих дітей, Елайджа Блу Олмена та Чеза Боно. Останній народився дівчинкою Честіті, однак кілька років тому вона змінила стать і стала Чезом Боно. Також частину коштів зірка заповіла сестрі, яка живе разом із 89-річною матір’ю Шер, і купила їй величезний особняк у Беверлі-Хіллз.
 
Причиною для занепокоєння став  стан здоров’я співачки. У погоні за красою і вічною молодістю Шер зробила рекордну кількість пластичних операцій. Після однієї з останніх зірка підхопила герпевірус Епштейна-Барра, через що у 2014 році навіть змушена була скасувати другу частину гастрольного туру Dressed to Kill. Пізніше представники співачки повідомили, що Шер пішла на поправку, але з’ясувалося, що інфекція дала ускладнення на нирки.
 
20 травня Шерилін Саркісян (справжнє ім’я співачки) відзначила своє 70-ліття. Тоді вона розмістила в «Інстаграм» своє фото з мамою, яка, попри поважний вік, так само була стрункою і усміхненою. Тоді Шер зізналася, що своїм успіхом повністю зобов’язана матері, яка завжди була для неї головним джерелом натхнення.
 
Сама Шер у житті досягла небачених висот, ставши володаркою одночасно нагород «Оскар», «Греммі», «Еммі» та трьох «Золотих глобусів», отриманих за роботу в кіно-, музичній та телевізійній індустрії. А в підсумку виявилося, що ні краса, ні жодні нагороди не замінять здоров’я. Як кажуть, було б знаття, не було б каяття.