Королівський політ

07.06.2016
Королівський політ

Британська бабуся привітала Єлизавету ІІ з 90-річчям стрибком із парашутом (DPA)

Подарунки бувають різними. Хтось дарує квіти, хтось — обручку, хтось — зірку на небі, а хтось — неймовірний вчинок. Так, британська гімнастка Йоганна Кваас вирішила привітати королеву Єлизавету ІІ з 90-літтям, стрибнувши з інструктором із парашутом. У цьому не було б нічого дивного, якби не той факт, що Йоганна на рік старша за королеву.
До речі, Йоганна Кваас — ще й най­старіша гімнастка у світі. Вона народилася 1925 року в родині гімнастів, і з раннього дитинства почала займатися спортом. До 30 років жінка виступала на змаганнях, а потім була перерва, пов’язана з народженням і вихованням трьох доньок. Але в 57 Кваас повернулася в спорт і відновила гімнастичні виступи на ветеранських змаганнях. Нині вона тренер, методист і авторка підручника з гімнастики.
Після приземлення енергійна бабуся привітала королеву з ювілеєм. Зазначимо, що пишні святкування дня народження королеви Британії за традицією відбудуться 11-12 червня, в День винесення прапора. Тож після такого звернення королівський двір просто зобов’язаний запросити Йоганну до Букінгемського палацу, щоб та змогла особисто поспілкуватися з королевою. Судячи з усього, їм буде про що поговорити.