Мама Кейт

03.06.2016
Мама Кейт

Кейт Мосс.

Не лише підстаркуватим джентльменам подобаються молоді дівчата. Друзі битанської супермоделі Кейт Мосс давно помітили її пристрасть до чоловіків, яким за віком більше пасує роль її сина. «Відколи їй виповнилося 30, вона поведена на молодших чоловіках. Для неї наче почесна відзнака те, що поряд із нею модна молодь, що вона не перетворюється на стару шкапу», — поділився з журналістами один із них.
Але цього разу 42-річна Кейт, схоже, перевершила сама себе. Її все частіше почали помічати в компанії 18-річного Джейка Кертіса, сина її добрих друзів, режисера Річарда Кертіса та його цивільної дружини, культурного критика Емми Фрейд. Самі друзі останнім часом більше живуть в Америці, тому були тільки втішені тим, що Кейт узяла під опіку їхнього хлопчика. Але після того як Кейт і Джейк виїхали на розкішному авто на прогулянку за місто, пішли чутки, що в них роман.
Хмизу у вогонь пiдкинула і сестра Джейка Скарлет, яка зробила у «Фейсбуці» інтригуючий запис: «Кажуть, що різниця у віці між партнерами допомагає краще пізнати і зрозуміти самих себе. Здається, Джейк Кертіс нарешті знайшов себе справжнього...». Інші друзі родини також підтвердили, що Кейт «із задоволенням проводить час із Джейком, який за нею божеволіє». Юнак же на запитання журналістів про стосунки з «мамою Кейт» відповів коротко: «Без коментарів».
Сама Кейт ще зовсім недавно зустрічалася з 28-річним фотографом Ніколаєм фон Бісмарком, сином іншої подруги Дебі фон Бісмарк. Утім, схоже, цей роман уже в минулому. Як і десятки інших гучних романів, фігурантами яких були актор Джонні Депп, видавець Джефферсон Хек, від якого Кейт народила доньку Лілі Грейс, і навіть рідний дядько Джейка Кертіса Люсьєн Фрейд. Формально ж Кейт Мосс досі одружена з учасником групи The Kills Джеймі Хінсом. Але хто тепер звертає увагу на формальності?