Дівчина з Коломиї

02.06.2016
«Місто таке маленьке і балакуче, що, мабуть, це треба сказати з перших вуст», — слідом за Оленою Шоптенко подумав прославлений Майданом «козак Гаврилюк», скликавши цілу прес-конференцію, щоб прокоментувати чутки про своє весілля. Як стало відомо, днями 36-річний народний депутат, який ще зовсім недавно жартував, що у нього, як у справжнього козака «жінка є і в Києві, і під Києвом, і в кожному селі», повів до шлюбу 21-річну студентку педагогічного університету імені Драгоманова Ярину Хемій, з якою познайомився ще на Майдані. Весілля відгуляли в одному з ресторанів Коломиї, звідки родом наречена. 
Як з’ясувалося, причини для цього більш ніж вагомі — Ярина чекає дитину. Подружжя уже навіть знає, що буде хлопчик. А от питання розширення житлової площі поки не вирішене — у Гаврилюка є квартира в Чернівцях, куплена ще до Майдану, але вона досі у кредиті. «Однокімнатну квартиру в Києві, в якій ми зараз живемо, ми винаймаємо. Своєї площі ми поки не маємо. Але ми стараємось, працюємо для цього», — зазначив Михайло Гаврилюк. Поки що ж у найближчих планах козака — звозити кохану в Болгарію, про що вона мріяла все життя.
Для Михайла Гаврилюка це другий офіційний шлюб. Раніше він зізнавався, що уже 13 років, як розлучений і має сина-підлітка. «Їздив колись на роботу і в Росію. Треба було десь заробляти гроші, прогодувати сім’ю. І як кінцевий результат, заробітки призвели до розлучення і розпаду сім’ї. Із сином спілкуюся і допомагаю йому», — розповідав нардеп, хоча й зізнався, що на весілля сина не запрошував — щоб не травмувати хлопця.
До речі, з Росії він привіз на Буковину і цивільну дружину Оксану, від якої поїхав на Майдан. До неї, в село Ярівка Хотинського району козак колись обіцяв повернутися після перемоги. Але, чи то карти не так лягли, чи дав серцю волю, але повернення, очевидно, скасовується. От і вір після цього козакам.