Песики не винні

27.05.2016
Песики не винні

Ембер Херд і Джонні Депп.

«Сивина в бороду — біс у ребро»! Так відреагували рік тому численні фани голлівудського красеня Джонні Деппа на повідомлення про те, що 52-річний актор кидає свою цивільну дружину, французьку співачку Ванессу Параді, яка прожила з ним 14 років і народила двох дітей, заради одруження з 29-річною білявкою Ембер Херд. Роман між ними спалахнув іще у 2011 році під час зйомок фільму «Ромовий щоденник», хоча деякий час пара намагалася приховувати стосунки. Щоб потішити нову кохану, Джонні двічі присягнув їй на вірність: на закритій церемонії у власному будинку в Лос-Анжелесі та на одному з Багамських островів, які належать Деппу.

Утім це не допомогло. Днями стало відомо, що Ембер Херд подала документи на розлучення, вказавши причиною традиційні «непримиримі суперечності». Можливо, на стосунки пари вплинув інцидент з їхніми песиками, яких Ембер провезла до Австралії в обхід закону, через що пару змусили публічно вибачитися (у соцмережах цей ролик одразу ж назвали найгіршою роллю Деппа). За іншою інформацією, Джек Горобець останнім часом став часто зазирати у чарку, і в молодої дружини увірвався терпець.

Звістка про майбутнє розлучення стала для Джонні Деппа подвійним ударом — за кілька днів до цього померла його мама. Сам процес обіцяє бути непростим — актор уже звернувся до свого адвоката з вимогою оскаржити позов Ембер про подружню підтримку з його боку після розлучення. Між іншим, шлюбного контракту вони не укладали, тож Херд по закону має право на значну частину статків екс-чоловіка. А вони чималі: лише за минулий рік гонорари Джонні Деппа становлять $30 млн., а він сам за версією журналу Forbes, посів 12-те місце у списку найоплачуваніших акторів Голлівуду.