Шварценеггер із дипломом

19.05.2016
Шварценеггер із дипломом

Патрік Шварценеггер.

На Заході вважається нормою, коли діти зірок уже після 18 позбуваються опіки батьків і беруться торувати свій шлях у житті. Навіть якщо батьки супербагаті й мегапопулярні, це не скасовує потреби вчитися і набиратися розуму. Що вкотре підтвердив старший син екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера Патрік, який отримав ступінь бакалава бізнес-школи Marshall при Університеті Південної Каліфорнії.

Привітати сина зі святом приїхала і його мама Марія Шрайвер, яка 5 років тому розлучилася з Термінатором після 34 років шлюбу, дізнавшись про зраду чоловіка та існування його позашлюбного сина. Марія досі не може пробачити Залізному Арні його амурних походеньок, однак сина вони люблять однаково. «Нікуди я не дінуся від них обох. Дякую за все і люблю вас», — написав Патрік у соцмережах під фото з батьками. Хоча і в їхніх стосунках були непрості часи: Марія Шрайвер свого часу погрожувала залишити сина без спадку за його роман з епатажною співачкою Майлі Сайрус.

Утім, останнє лякало хлопця найменше. Ще у 15 років він (за сприяння батьків, звичайно, і все ж) запустив свою лінію з виробництва чоловічого одягу. Також у 2011 році він знявся в рекламі джинсів, а нещодавно спробував себе в ролі актора, зігравши у фільмі «Однокласники-2». Так що без копійки він точно не залишиться.

Хоча батьківська любов і повага дорожчі за будь-які гроші.