Поважніша за королеву

13.05.2016
Поважніша за королеву

Анджеліна Джолі.

Останнім часом преса не випускає з поля зору голлівудську красуню Анджеліну Джолі. То ширятся чутки, що вона збирається всиновити ще одного хлопчика з Камбоджі, то про те, що вона на межі розлучення з Бредом Піттом, то народ переймається її станом здоров’я через надмірне схуднення. А днями західні таблоїди поширили інформацію про те, що Енджі може завершити свою кар’єру в кіно та піти в політику.

І не в Америці, а в Британії, куди актриса нещодавно переїхала разом із чоловіком та дітьми. Принаймні в Лондоні її часто почали помічати в компанії члена Палати лордів, баронеси Арманіки Хелік. Жінки познайомилися чотири роки тому: обидві брали участь у благодійних проектах, пов’язаних із викоріненням насильства щодо жінок та сирійськими біженцями. Нагадаємо, що Анджеліна Джолі є Послом доброї волі Юнісеф і не так давно відвідувала табори сирійських біженців у Греції. Та й сама акторка нещодавно заявила виданню Us Weekly, що має далекоглядні плани увійти до уряду Великобританії і навіть готова заради цього забути про кіно і працювати повний робочий день.

Що ж, при бажанні Енджі цілком може претендувати на міжнародне визнання не лише за акторську майстерність. За даними міжнародної компанії YouGov, Анджеліна Джолі очолила рейтинг найбільш шанованих жінок світу, обійшовши багатьох професійних політиків та громадських діячів. Серед них — і кумир британців, королева Єлизавета ІІ, яка посіла друге місце. А на третій позиції опинилася кандидат у президенти США Хіларі Клінтон.