Інспектор мама

12.05.2016
Інспектор мама

Ольга Фреймут.

Гроза усіх недобросовісних рестораторів та готельєрів, а також водіїв, лікарів та представників інших професій, з якими нам доводиться стикатися щодня, Ольга Фреймут до Дня матері зробила собі незвичайний подарунок. У зірки в одному з приватних пологових будинків столиці народився син.

Про «цікавий» стан телеведучої було відомо давно. І сама Ольга не приховувала вагітності, виставляючи у соцмережах нові фото «з животиком» та бігаючи на шпильках перед телекамерами у новому проекті каналу 1+1 «На ножах», який вона знімала до останнього. Втім, попри зірковий статус, Фреймут виявилася досить втаємниченою особою, тож ім’я дитини поки що тримається в секреті. Як, до речі, і ім’я його татка. Папараці запідозрили в причетності до цього генерального продюсера «Нового каналу» Володимира Локотка, з яким Ольгу не так давно бачили на відпочинку на австрійському курорті Лангельфельд. Однак «інспектор Фреймут» вирішила тримати інтригу до кінця.

А от хто відкрито не приховує захвату від появи братика — це десятирічна донька телеведучої. Як зізналася Ольга в одному з інтерв’ю, Злата давно була не проти мати братика чи сестричку, однак не хотіла, щоб мама вдруге одружувалася. Схоже, бажання доньки для Ольги Фреймут — закон.