Рівняння на Бекхема

11.05.2016
Рівняння на Бекхема

Девід Бекхем.

«Хочеш бути модним і стильним» — бери приклад із Девіда Бекхема. Це правило може сміливо брати на озброєння кожен британець — їхній улюбленець неодноразово очолював різноманітні рейтинги в царині моди. І залишається недосяжним для конкурентів — за даними останнього опитування, опублікованого у виданні Daily Mail, Бекхем обійшов навіть претендента на британський трон і ще одного улюбленця публіки, принца Вільяма. Як йому це вдається, досі невідомо, але друзі і колеги Девіда відзначають, що навіть в екстремальних ситуаціях він виглядає на всі 100! Відомий футболіст Криштіану Роналду, який після одного з матчів обмінявся футболками з Бекхемом, із подивом відзначив, що і після 90 хвилин напруженої гри одяг Девіда віддавав не потом, а парфумами.

Третім британці (а в опитуванні взяли участь дві тисячі респондентів) назвали актора Деніела Крейга, який зіграв роль Джеймса Бонда в останніх серіях «бондіани». Також до верхньої частини рейтингу найсильніших британців увійшли чоловік королеви Єлизавети ІІ — герцог Единбурзький, актори Ідріс Ельба та Бенедикт Кембербетч, гонщик «Формули-1» Льюїс Гамільтон, брат принца Вільяма Гаррі, прем’єр-міністр Британії Девід Кемерон та актор Едді Редмейн.

Крім ікон стилю, видання оприлюднило і антирейтинг — список відомих особистостей, які, на думку респондентів, геть не розбираються в моді і в тому, як правильно одягатися. До нього увійшли політик Джеремі Корбін, мер Лондона Борис Джонс, актор Рассел Бренд, телезірки Джеремі Кларксон та Саймон Коуел і навіть співак сер Елтон Джон та кандидат у президенти США, мільярдер Дональд Трамп.