До нас приїхав Леголас

29.04.2016
До нас приїхав Леголас

Орландо Блум.

Напевне в кожного з нас у житті були моменти, коли хотілося сказати: «Не вір очам своїм!». Приблизно такий приємний шок пережили учні школи №13 міста Слов’янська, коли побачили на шкільному подвір’ї зірку «Володаря перстнів» та «Піратів Карибського моря» Орландо Блума. Як з’ясувалося, актор прибув в Україну в рамках місії ЮНІСЕФ як Посол доброї волі. А ЮНІСЕФ останнім часом узявся допомагати школам Донбасу — робити ремонти, допомагати канцелярією і медикаментами.

У школі Орландо Блум з’явився без охорони та телекамер. Його візит виявився настільки законспірованим, що журналісти дізналися про це лише тоді, коли ошелешені школярі кинулися брати у зірки автографи, фотографуватися і викладати фото та відео в мережі. Спочатку це було сприйняте за жарт, але невдовзі відповідні фото з’явилися і на сторінці самого Блума в «Інстаграм». Тож розмови про фейк змінилися коментарями на кшталт «Щастить же декому» та «Леголас приїхав, щоб поділитися досвідом, як боротися з орками».

Також стало відомо, що заморський гість побував у Краматорську, де поснідав у місцевому арт-кафе «Фієста». «Дещо раніше приїжджали спеціально навчені люди, дивилися, пробували, фотографували... Тоді ми ще не знали, для кого. Схоже все сподобалося!» — прокоментувала директор закладу Людмила Сахно. Помітили його і в Святогірську.

Цікаво, що жодних офіційних коментарів ні на сторінках Ордандо Блума, ні на сайті ЮНІСЕФ досі не з’явилося. Втім одна з пасажирок літака із Харкова, яка виявилася сусідкою зірки, розговорилася з ним і поділилася невеличкою таємницею: протягом тижня Орландо збирається бути в Києві. Отож готуймося до нових сюрпризів. І — учімо англійську!