Розлучення скасовується

28.04.2016
Розлучення скасовується

Меган Фокс.

Ні, діти таки творять чудеса. Навіть ще до свого народження. Як повідомляють західні таблоїди, звістка про народження третьої дитини розтопила серце голлівудської актриси Меган Фокс і «нездоланні розбіжності» в її стосунках із екс-чоловіком (чи таки — чоловіком?) Брайаном Остіном Гріном виявилися не такими уже й нездоланними. Принаймні папараці підловили парочку на відпочинку на Гаваях, коли Брайан ніжно обіймав дружину і тримався за її кругленький животик, а Меган виглядала щасливою і закоханою.

Нагадаємо, що у серпні минулого року Меган і Брайан оголосили про намір розірвати шлюб. Однією з причин розлучення друзі пари тоді назвали невдоволення Браяна тим, що дружина мало часу приділяє сім’ї та дітям. Очевидно, що з появою нового життя актриса вимушена буде зосередитися на родині. Як зазначив раніше актор, звістка про вагітність дружини стала для нього повною несподіванкою, хоч і приємною. «Ніхто з наших дітей не був запланований. Це просто сталося. Народження третьої дитини в моєму віці — це справжнісіньке божевілля, адже мені скоро виповниться 43 роки», — поділився він.

Сама зірка «Трансформерів» чутки про возз’єднання не коментує, але в пресу просочилася інформація, що подружжя знову живе під одним дахом разом із двома синами — 3-річним Ноа та 2-річним Боді. «У світлі нової і несподіваної вагітності Меган і Брайан вирішили дати коханню ще один шанс. Вони збираються працювати над тим, аби залишитися разом і бути знову повноцінною сім’єю» — пояснює ці зміни «Hollywood Life» із посиланням на джерела з оточення пари.

А буквально вчора ми повідомляли, що на такий же перебіг подій в особистому житті сподіваються і шанувальники таланту Джулії Робертс. Як-то кажуть, дай Боже.