Леді Джен

26.04.2016
Леді Джен

Дженніфер Еністон

«Вік для жінки — не головне: можна бути чарівною в 20 років, звабливою в 40 і залишатися неперевершеною до кінця своїх днів», — говорила свого часу справжня жінка і експерт у питаннях краси і шарму Коко Шанель. З цими словами погоджується і редакція популярного американського глянцю People, назвавши цього року найвродливішою жінкою в світі 47-річну голлівудську зірку Дженніфер Еністон. У боротьбі за титул вона обійшла колегу по акторському цеху Різ Уїзерспун, модель та актрису Софію Вергару та співачку Селену Гомес.

Дженніфер прославилася ще у 1994-му завдяки ролі Рейчел Грін у телесеріалі «Друзі», а нині входить до п’ятірки найбільш оплачуваних актрис Голлівуду. «Вона дуже відкрита, весела, тепла. І з роками вона стає все кращою. Вона набагато розумніша Рейчел. Зараз у ній є мудрість і впевненість у собі. Вона дуже приваблива особистість», — пояснила свій вибір головний редактор People.

Сама актриса секрет своєї краси пояснила просто: потрібно бути впевненим у собі, згармонізованою, доброю і чесною перед собою та іншими. «Не дозволяйте іншим критикувати вас і не беріть їхні слова близько до серця. Спокійно приймайте виклики долі і намагайтеся ні про що не шкодувати», — сказала вона в інтерв’ю журналу. Джен зізналася, що для того, щоб тримати себе у формі, вона шість днів на тиждень займається спортом і є прихильницею здорового харчування. Така звичка у неї з’явилася ще на початку кар’єри — свого часу її відмовилися знімати у фільмі, натякнувши на зайву вагу.

До речі, для Джен подібна відзнака — друга в кар’єрі. Вперше вона очолила рейтинг People ще у 2004-му році. А минулого року «найчарівнішою і найпривабливішою» було названо «міс конгеніальність» Сандру Буллок.