Не станцювалися

22.04.2016
Не станцювалися

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар.

Навіть найміцніші пари часом не витримують випробування часом і відстанню. І ця істина стосується не лише Голлівуду. Днями стало відомо, що одна з найромантичніших і найвродливіших пар — хореографи Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар — після трирічного шлюбу вирішили розлучитися. Про таке рішення повідомила у «Фейсбуці» сама Олена. «Трапляється так, що найкраще, що можна зробити для стосунків — знайти в собі сили піти. Так сталося й у нас із Дмитром, і ми більше не разом. Дякую, що переймаєтеся. І щиро дякую, що не переймаєтеся», — написала вона на своїй сторінці.

І Олена Шоптенко, і Дмитро Дікусар стали відомі широкій публіці завдяки проекту «Танці з зірками» — Олена в першому сезоні перемогла разом із Володимиром Зеленським, а Дмитро у другому прийшов на допомогу Ірині Білик, яка раптово залишилася без травмованого партнера. І хоча до фіналу Ірина не потрапила, однак романтичні стосунки затягнулися на три роки — Дікусар із Білик навіть одружилися в Ріо-де-Жанейро, хоча за українськими законами цей шлюб не був дійсним.

Зате з Оленою Шоптенко у Дмитра у 2013-му році було справжнє весілля аж у Грузії, а через місяць танцівники обвінчалися у невеликій грузинській церкві. Деякий час обоє працювали на грузинському телебаченні: Дмитро — режисером проекту, а Олена — хореографом. Після повернення Олена засвітилася як суддя шоу «Маленькі гіганти», у Дмитра теж з’явилися свої пропозиції. Це і стало причиною згасання почуттів. «Олена та Дмитро доволі давно не живуть разом. Причиною розлучення, в першу чергу, стала відстань. Вони часто працювали порізно, у різних країнах», — повідомив сайт ТСН, посилаючись на одного з друзів родини.

Утім ще три роки тому Ірина Білик попереджала, що Дмитро не такий білий і пухнастий, як видається з першого погляду. «Жити з Дімою — не так просто. Я можу тільки поспівчувати Олені», — сказала вона після одруження Дікусара. Як у воду дивилася.