Перевиховання любов’ю

15.04.2016
Перевиховання любов’ю

Ліндсей Лохан.

Актриса і співачка Ліндсей Лохан, як і Дрю Беррімор, вважається в Голлівуді талановитою, але некерованою. В її біографії було все: і алкоголь, і наркотики, і аварії, і крадіжки, і борги, і арешт та примусові роботи. Кілька років тому вона навіть була змушена переїхати з Лос-Анджелеса до мами в Лондон, оскільки не змогла платити навіть власній секретарці, а в фільми її практично перестали запрошувати через хронічні запізнення, істерики та невивчені ролі.

І раптом Ліндсі наче підмінили. Вона щезла зі скандальної хроніки, перестала зловживати спиртним і шукати пригод на свою голову. Такі зміни пов’язують із появою в її житті нової пасії — 22-річного бізнесмена Єгора Тарабасова, сина власника мережі будівельних супермаркетів Дмитра Тарабасова.

Пара познайомилася восени минулого року на одній із вечірок, де Лохан підробляла ведучою. І з того часу практично не розлучалася. Єгор запросив Ліндсі відпочити на Коста-Ріці, а згодом пара майже місяць провела на гірськолижному курорті у Швейцарії. Після цього актриса переїхала жити до Тарабасова і познайомила його зі своїми батьками.

Останнім Єгор дуже припав до серця. Передусім тим, що, як справжній джентльмен, за всі примхи їхньої доньки платить сам і обіцяє платити і в майбутньому. Попри те, що потенційний зять на сім років молодший від Ліндсей, вони вважають Тарабасова дуже виваженим і розсудливим. Друзі ж актриси кажуть, що вона просто світиться від щастя.

А днями портал TMZ поширив інформацію, що Єгор запросив Ліндсі в Нью-Йорк і там у присутності її батьків і друзів офіційно попросив її руки, на що актриса відповіла згодою. Що й не дивно: попри те, що в минулому у Лохан було безліч романів, заміж її покликали вперше в житті.