Кохання вічне є

12.04.2016

«Якщо любиш — кохай», — співається у відомій українській пісні. З цим абсолютно згодні британські пенсіонери Рой Вікерман та його кохана Нора. Вони були однокласниками і у 18 років Рой уперше запропонував Норі стати його дружиною. Дівчина відповіла згодою, але свої корективи в стосунки закоханих внесла Друга світова війна. Роя мобілізували у 1944-му, і під час Арденнської операції він отримав тяжке поранення, яке загрожувало довічним каліцтвом. Не бажаючи обтяжувати Нору, він розірвав стосунки і на довгий час зник із її поля зору.

В обох життя склалося по-своєму: Рой одружився, Нора теж вийшла заміж,обоє мали дітей і онуків. Як з’ясувалося пізніше, жили вони на відстані кількох десятків кілометрів одне від одного. Хоча весь час згадували про своє перше кохання. І ось через сімдесят років підстаркуватий Ромео зателефонував на радіо і звернувся до всіх із проханням допомогти йому знайти Нору. І вже наступного дня координати коханої були у нього на столі.

Попри тривалу розлуку, Нора з першого погляду впізнала свого колишнього нареченого. А нещодавно, під час святкування 90-річчя Роя він знову освідчився Норі і знову почув «Так». Тепер пара готується до весілля, одягнувши ті самі обручки, які в них були 70 років тому. А найбільше цьому раді їхні діти та онуки, які, завдяки цій романтичній історії стали справжніми зірками і віднайшли стільки рідні.