Велика таємниця Енн Хетеуей

12.04.2016
Велика таємниця Енн Хетеуей

Енн Хетеуей.

Здається ще зовсім недавно оскароносна Енн Хетеуей разом із чоловіком, дизайнером ювелірних прикрас Адамом Шульманом, та ду-у-уже кругленьким животиком красувалися на червоній доріжці цьогорічної церемонії. Енн від початку не приховувала радості від очікування первістка, викладаючи в Інстаграм «вагітні» фотосесії то на березі моря, то у себе вдома. Та й папараці неодноразово «підловлювали» парочку в людних місцях. Тож останні дні всі шанувальники голлівудської актриси нетерпляче стежили за соцмережами, очікуючи першими дізнатися радісну новину.

Яким же було здивування репортерів таблоїдів, коли вони випадково дізналися, що первісток Енн Хетеуей з’явився на світ в одній із клінік Лос-Анджелеса іще 24 березня. Пологи пройшли без ускладнень, тож невдовзі молода мама із сином та його татком уже були вдома, продовжуючи насолоджуватися довгоочікуваним щастям. Хтозна, скільки вони ще тримали б таємницю, якби хтось із друзів родини не проговорився.

Реагуючи на шквал запитань, офіційний представник актриси підтвердив новину. «Малюк здоровий і щасливий в оточенні родичів і друзів батьків в Лос-Анджелесі. Енн і Адам дуже раді нарешті стати батьками», — зазначив агент у коментарі ЗМІ. Хлопчика назвали Джонатан Роузбенкс Шульман.

Відзначимо, що Енн Хетеуей вийшла заміж за Адама Шульмана ще у вересні 2012 року. До цього закохані зустрічалися чотири роки, тож часу, щоб «дозріти» до народження дитини, у них було достатньо. І, судячи з усього, на Джонатанові вони зупинятися не збираються. Раніше Енн заявляла, що хоче бути багатодітною мамою і не проти всиновити кількох діток. «Я хочу мати стільки дітей, скільки я можу собі дозволити. Але не лише фінансово, а й з точки зору часу, тому що хочу бути переконаною, що кожна дитина відчуває себе особливою», — зазначила акторка.