Гра в хованки

05.04.2016

Коханець, захований у шафі — класичний сюжет багатьох анекдотів. А от столичним поліцейським нещодавно довелося витягувати звідти квартирного грабіжника.

Уродженець Луганщини, який до цього неодноразово відбував покарання за крадіжки та розбійні напади, лише в січні 2016-го вийшов на волю. Однак не розкаявся, а знову взявся за старе. Пригледівши чергову квартиру, він дочекався, коли господарі пішли з дому, розбив вікно і заліз до приміщення. При цьому він не звернув уваги, що в квартирі встановлена сигналізація. Зате сигнал помітили в поліції, тож наряд правоохоронців негайно вирушив за вказаною адресою.

Злодій на той час уже встиг прихопити два ноутбуки, з якими збирався тікати, коли помітив поліцейських. Не довго думаючи, зловмисник шмигнув до шафи-купе і причаївся серед одягу. Втім, таке маскування не допомогло: уже за кілька хвилин невдаху витягли зі схованки поліцейські, тепленького і з речовими доказами.

Горе-грабіжника знову взято під охорону, і його чекає суд. І, очевидно, новий термін — чи то для остаточного розкаяння, чи для обмірковування своїх помилок і пошуків кращого місця для гри в хованки. Більш надійний і безпечний для здоров’я, звичайно ж, перший варіант.