Моя помилка номер три

05.04.2016
Моя помилка номер три

Дрю Беррімор.

«Розбещене дитя Голлівуду», як свого часу прозвали зірку «Янголів Чарлі», знову не витримала випробування роллю дружини. Хоча ще донедавна шлюб Дрю Беррімор та арт-консультанта Уїлла Копелмана вважався практично ідеальним. У пари, яка побралася влітку 2012 року, виховується дві доньки — трирічна Олівія та дворічна Френкі. Подейкували навіть, що Дрю хоче прийняти слідом за чоловіком іудаїзм, звівши перед цим усі свої тату: чиста шкіра — одна з головних умов поховання в майбутньому на єврейському кладовищі.

Утiм уже в листопаді минулого року поповзли чутки про можливий розрив. А не так давно Дрю виклала в Інстаграм нові фото із тату-салону, де вона виписала на руці імена своїх дітей. З’ясувалося, що пара протягом декількох місяців жила окремо. Як повідомляють інсайдери журналу People, нерозуміння між подружжям могло виникнути через складний характер актриси. «У Дрю Беррімор було дуже бунтарське і дике дитинство, вона виховувалася без батька, який залишив сім’ю до її народження, і її мама (відома голлівудська актриса Джейд Беррімор. — Ред.) не приділяла їй достатньо уваги», — цитує журнал слова друзів родини, які додають, що актриса практично не «підпускала чоловіка до справ своєї продюсерської компанії».

Попри розлучення, Дрю та Уїлл вирішили зберегти дружні стосунки заради доньок, які для них «лишаються головним пріоритетом». Зараз колишнє подружжя шукає нове житло: Беррімор схиляється до того, щоб залишитися в Лос-Анджелесі, Копельман воліє облаштуватися у Верхньому Іст-Сайді в Нью-Йорку.

Слід додати, що цей шлюб виявився таки найтривалішим для Дрю. Вперше актриса вискочила заміж у 19 років за бармена Джері Томаса — весілля зіграли в його ж таки ресторані, а засвідчив шлюб священик-віщун. Утiм уже через п’ять тижнів Дрю подала на розлучення. Вдруге Беррімор пішла до вівтаря у 2001-му з коміком Томом Гріном, однак і цей шлюб протривав лише 5 місяців.