І повна пазуха...

31.03.2016
І повна пазуха...

Ешлі Грем.

Всупереч усталеній думці, що ідеальні жіночі форми мають відповідати стандартам 90-60-90, у багатьох чоловіків, навпаки, спалахують очі, коли вони бачать набагато фігурніших жінок. Недарма незабутня Наталя Крачковська ніколи не скаржилася на брак чоловічої уваги і називала себе «сто кілограмів щастя».

Зважаючи на такі тенденції,відомий чоловічий глянець Maxim пішов на експеримент і прикрасив обкладинку квітневого номера фото відомої моделі «великого розміру» Ешлі Грем. На фото 28-річна модель позує оголеною, прикриваючись білою чоловічою сорочкою, та демонструє сексуальну білизну власної колекції. Фотосесія відбувалася в присутності чоловіка моделі Джастіна Ервіла, який також з’явився на одному знімку. Щоправда, видно лише його руки, які прикривають пишні груди Ешлі.

Взагалі останнім часом Ешлі Грем переживає пік популярності. Минулого року вона з’явилася на обкладинці журналу Sports Illustrated і запустила лінію білизни для жінок нестандартних форм,а цього року вже встигла взяти участь у Паризькому тижні моди та прорекламувати лінію весільної білизни.

При цьому Ешлі закликає любити себе такими, якими створила природа, і не ганятися за стандартами. А от у Франції нещодавно ухвалили закон, який змушуватиме журнали повідомляти про застосування Photoshop при редагуванні фотографій моделей. Також цей закон зобов’язує кожну модель мати довідку про стан здоров’я, без якої вона не зможе отримати роботу. Порушення закону може призвести до позбавлення волі строком до півроку і штрафу 75 тис. євро.

У попередній версії закону пропонувалося навіть ув’язнення строком до року для власників ресурсів, які пропагують хворобливу худорлявість. Законотворцям є чого бити на сполох, адже у Франції до 40 тис. осіб страждають від анорексії.