Хто на світі наймиліший?

29.03.2016
Хто на світі наймиліший?

Дженніфер Лопес.

Ніщо так не підкреслює жіночу сексуальність, як стильна і гарна білизна. Тож не дивно, що один із найвідоміших виробників білизни і законодавець мод у цій сфері Victoria’s Secret не лише вишукує нові тенденції в моді та влаштовує грандіозні шоу, а й одинадцятий рік поспіль коронує найсексуальніших жінок сучасності.

Критерії оцінки експертів — харизма, правильна жіноча енергія і краса в класичному розумінні. При цьому, щоб бути абсолютно чесними, експерти рейтингу не брали до уваги жодної з янголів Victoria’s Secret, а також ті зірки, які занадто часто оголюються на сцені, як Майлі Сайрус чи Кім Кардаш’ян.

Цього року вибір упав на голлівудську актрису та співачку Дженніфер Лопес. Творці рейтингу вважають, що вона більше 20 років є секс-іконою і гідна титулу «За вислугу років», а крім того, цінують її дивовижну здатність виглядати в 47 років краще, ніж у 27. Лопес також лідирує в опитуваннях про зірок, які виглядають молодше свого віку.

Крім Дженніфер Лопес рейтинг відзначив ще сімнадцять номінацій. Серед найсексуальніших були названі кіноактриса Керрі Вашингтон, співачка Демі Ловато, іноземка — оскароносна Алісія Вікандер, «зірка червоної доріжки» Селена Гомес та інші. Крім звабливих жіночих образів, також були названі переможці в номінаціях «найсексуальніші губи», «найсексуальніша усмішка», «найсексуальніші ноги», «найсексуальніші очі» тощо. В номінацію потрапило навіть почуття гумору, яке, очевидно, теж може бути сексуальним, французький бульдог Піпп Джона Ледженда та Крісі Тайгер, а найбільш звабливими містами стали американський Нешвілл та, звичайно ж, Париж.

Сама Джей Ло довго спочивати на лаврах не стала, бо вже наступного дня «засвітилася» у Москві на весіллі Саїда Гуцерієва, сина співвласника «Роснєфті» Михайла Гуцерієва. «Компанію» їй склали Стінг, Патрісія Каас, Енріке Іглесіас та Алла Пугачова. Рейтинги — рейтингами, а роботу ніхто не скасовував.