Материнське божевілля

22.03.2016
Материнське божевілля

Мадонна.

Розлука з сином, який від листопада живе в Лондоні зі своїм батьком, режисером Гаєм Річі, все гірше позначається на самопочутті і душевному стані Мадонни. 4 лютого співачка розпочала тур Австралією та Південно-Східною Азією. Однак її шанувальників, які платили за квиток від 500 доларів, поведінка улюблениці, м’яко кажучи, шокувала.

На одному з концертів зірка з’явилася з чотиригодинним запізненням, п’яна і в костюмі «сумного клоуна», виїхавши на сцену на дитячому триколісному велосипеді, а під кінець виступу розплакалася, розповідаючи, як вона сумує за сином. При цьому вона пила алкоголь із фляги просто на сцені, відпускала масні жарти та кидала в слухачів попкорном. Вершиною епатажності Мадонни стала спроба зірвати одяг із однієї з шанувальниць, яку співачка сама викликала на сцену.

Дивлячись на це, можна зрозуміти рішення 15-річного Рокко, який після гастрольного туру Європою заявив, що втомився від шаленого життя матері й утік до Лондона. Зараз він живе з батьком, його новою дружиною, моделлю Джекі Ейнслі та трьома їхніми дітьми, ходить до школи і, схоже, почувається цілком щасливим. Суд, який відбувся нещодавно, дозволив хлопцеві не повертатися до мами, а Гаю надали право тимчасової опіки.

Мадонна ж, щоб компенсувати втрату, схоже, надумала всиновити ще одного хлопчика. Недавно вона їздила до дитячого фонду на Філіппінах і заявила, що не проти взяти одного із хлопчиків. Нагадаємо, що крім Рокко Мадонна має ще 19-річну доньку Лурдес від свого тренера Карлоса Леона та всиновлених дітей — малавійців Мерсі Джеймс, 9 років, та 10-річного Девіда. Судячи з поведінки співачки, їм тепер не позаздриш.