Грант не знаходили?

18.03.2016

У цій новині «прекрасне» все. Зокрема, й те, що в ній, як у дзеркалі, відображуються всі реалії нашого життя. Сполучені Штати виділили українській Генпрокуратурі кошти на реформування. Себто на викорінювання корупції та боротьбу зі злочинністю. Не діставшись до адресата, ця фіндопомога була вкрадена. Принаймні на це виглядає. А факт полягає в тому, що американські гроші таємничим образом зникли. Далі — слово офіційним речникам.

Генеральна прокуратура має намір розпочати розслідування розкрадання виділених США і європейськими партнерами коштів на реформування прокуратури, заявляє прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко. З його слів, у Генпрокуратуру надійшли звернення депутатів Ради з цього питання. Крім того, близько 50 депутатів Ради звернулися в сенат США.

«У нас достатньо питань, де ж поділися кошти, які виділяли на реформування, але на наші рахунки не надійшли. Інформація буде внесена в ЄРДР», — сказав він. Прокурор зазначив, що йдеться в одному випадку про 200 тис. доларів, в іншому — про 2 млн. доларів. «Будуть допитані співробітники прокуратури, високопоставлені наші співробітники, які відповідали за реформи», — зазначив він.

У Генпрокуратурі йшов третій рік реформ...