Сінді-2

16.03.2016
Сінді-2

Кайя Гербер.

Тим, хто надто переймався новиною, що суперпопулярна модель 90-х Сінді Кроуфорд у свої 50 вирішила завершити кар’єру, не варто засмучуватися. Її місце має всі шанси посісти рідна донька, яку називають точною копією мами. 15-річна Кайя Гербер, незважаючи на юний вік, уже мала кілька престижних контрактів, а нещодавно, разом із двадцятьма іншими зірками, стала учасницею спеціального проекту молодого, але вже відомого дизайнера Олександра Вонга.

Власне, Кайя в модельному бізнесі далеко не новачок. Вперше вона взяла участь у рекламі купальників ще в п’ятирічному віці, а чотири роки тому стала обличчям дитячої лінії всесвітньо відомого бренду Версаче Young Versace, і сама Донателла Версаче тоді сказала, що «Кайя — справжній подарунок для мами». Сінді Кроуфорд довгий час не сприймала захоплення доньки серйозно і заявляла, що усі розмови про її модельну кар’єру можна буде вести після її повноліття. Однак, схоже, акселерація взяла гору.

До слова, акули модельного бізнесу звернули увагу і на старшого на 3 роки брата Кайї Преслі. Поки що хлопець не укладає контрактів із модельними агенціями, а лише час від часу бере участь в окремих проектах, більше уваги приділяючи власному фотоапарату. Лише на модельній кар’єрі не збирається зупинятися і Кайя, паралельно пробуючи свої сили в кіно.