Моя прекрасна карикатура

02.03.2016
Моя прекрасна карикатура

Краса буває різною. Для британки Крістіни Бутел із містечка Вейкфілд, що у графстві Йоркшир, ідеалом став дружній шарж, намальований місцевим художником в іспанському курортному містечку Ібіца, куди тоді ще 15-річна Крістіна приїхала на відпочинок із подругою та її дітьми. Малюнок, на якому була зображена дівчина із величезними губами, грудьми у формі футбольних м’ячів та осиною талією, їй настільки сподобався, що вона вирішила за будь-яку ціну стати на неї схожою.

Варто зазначити, що питання зовнішності хвилювали Крістіну змалку, тож у 14 років вона кинула навчання і влаштувалася в косметичний салон. Тож, взявши карикатуру за взірець, дівчина сміливо експериментувала. Вона за 15 років п’ять разів робила операції зі збільшення розміру грудей, а під кінець іще й зробила на сосках татуаж, надавши ореолам форми сердечок. Також раз на півроку вона робить ін’єкції в губи та уколи ботокса, а щодва роки поновлює татуаж брів. На всі косметичні процедури за цей час вона вже витратила більше 130 тисяч фунтів стерлінгів і таки досягла свого, ставши практично двійником своєї карикатури. От тільки з осиною талією не склалося — вага жінки явно перевищує центнер.

Цікаво, що таку її пристрасть до змін цілком розділяє і наречений жінки, 41-річний Девід Скрівен. Сама ж Крістіна зупинятися на досягнутому не збирається і планує наступного разу збільшити сідниці. Жінка загалом не проти додати ще й в об’ємі грудей, однак останнім часом почала скаржитися, що через їхню вагу поболює спина. Та й на нові операції ще треба заробити.