Перстень на 40 тисяч

02.03.2016
Перстень на 40 тисяч

Хіларі Свонк.

Доки весь світ обговорює цьогорічне рішення американської кіноакадемії, ювелірно-годинниковий дім Bulgari спільно з Фондом Елтона Джона з боротьби зі СНІДом влаштували в рамках «Оскара» свою благодійну вечірку, запросивши акторів та режисерів теж жертвувати прикраси для доброї справи.

Від себе італійська компанія виставила на аукціон кольє Serpenti із золота з діамантами, яке вдалося продати за 140 тисяч доларів. Ще одним визначним лотом став перстень Bulgari, який виставила на аукціон володарка «Оскара» 2004 року за роль у фільмі «Крихітка на мільйон» Хіларі Свонк. Прикраса пішла з молотка за 40 тисяч доларів. А загалом за вечір організатори аукціону вторгували 6,23 мільйона доларів — більше ніж будь-коли в історії Фонду Елтона Джона. У вечірці також взяли участь голлівудські знаменитості Енді Макдауел, Шеріл Кроу, Лана Дель Рей, Ешлі Грін, Наташа Полі, Джон Кортахена.

Слід зазначити, що Фонд Елтона Джона з боротьби зі СНІДом був заснований у 1992-му році в США, а з 1993-го він працює і у Великої Британії. За цей час було зібрано більше 349 мільйонів доларів, які пішли на програми боротьби з поширенням СНІДу та допомогу людям із синдромом ВІЛ у різних країнах світу. До речі, під час вечірки дім Bulgari офіційно оголосив, що підписав трирічну програму співробітництва з фондом і готовий підтримувати його благодійні програми.