Щоб сердечко не боліло

17.02.2016
Щоб сердечко не боліло

Дженніфер Лоуренс.

Добре мати багатих і відомих земляків. Особливо — щедрих і співчутливих. У цьому плані жителям американського містечка Луїсвілль, що у штаті Кентуккі, справді пощастило, що саме тут народилася зірка фільму «Голодні ігри», володарка Оскара Дженніфер Лоуренс. І не просто народилася, а й частенько навідується в гості.

Під час чергових різдвяних вакацій зірка з родиною завітала до місцевої дитячої лікарні Kosair Hospital. Там, за визнанням самої актриси, вона і її сім’я «познайомилися з чудовими дітьми і надихнулися їх силою та мужністю». Враження від візиту були настільки сильними, що Дженніфер довго думала, а нещодавно записала відеозвернення і повідомила, що її благодійний фонд передає Kosair Hospital 2 мільйони доларів. Більше того, зірка закликала всіх небайдужих також зробити свій внесок у допомогу дітям і зібрати ще 2 мільйони доларів.

Гроші, передані Лоуренс, підуть на будівництво кардіо-реанімаційного центру, який відтепер носитиме ім’я актриси — Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit. Додамо, що 25-річна зірка нині перебуває на піку своєї кар’єри і нещодавно була названа найуспішнішою актрисою 2015 року. Втім, коли добре серце, слава не завада.