Кеті сказала «Так»!

16.02.2016

До яких лише вигадок не вдаються романтики, щоб їхнє освідчення в коханні запам’яталося дівчині на все життя і вона не посміла відмовити? Свого часу на одному з українських каналів навіть було романтичне шоу «Усе для тебе», під час якого на героїв чекали різноманітні випробування і несподіванки. А от британець Джеймс Крейг головне питання свого життя вирішив поставити з обкладинки журналу Observer Magazine.

Хлопець наперед купив обручку і, ставши на одне коліно, сфотографувався з нею. Фото розмістили на обкладинці журналу поряд із красномовним запитанням: «Ти вийдеш за мене, Кеті?». Журнал надійшов у продаж напередодні Дня святого Валентина, а невдовзі на офіційній сторінці журналу у Твіттері з’явилося повідомлення» «Кеті сказала «Так»!». Утім іншого годі було й очікувати.

З’ясувалося, що наречена живе у Сполучених Штатах. Молоді люди познайомилися в Нью-Йорку в колі друзів півтора місяця тому. Повернувшись додому, Джеймс зрозумів, що не може жити без коханої і довго думав, як йому зізнатися у своїх почуттях. Доки йому на очі не потрапив журнал. І розрахунок, як показала практика, виявився точним.