Повість про велике кохання

16.02.2016
Повість про велике кохання

Анджеліна Джолі.

Зірці Голлівуду Анджеліна Джолі давно стали затісними рамки ролі лише успішної актриси. Саме тому протягом десятка років суспільний інтерес збурює інформація то про її стосунки з Бредом Піттом (подейкують, що пара нині переживає не найкращий період і перебуває ледь не на межі розлучення), то про її дітей (за цей час Енджі встигла народити трьох власних малюків і взяти до родини чи то трьох, чи вже й чотирьох прийомних з різних кінців світу). А нещодавно вона всерйоз захопилися режисурою і взялася за зйомки фільмів.

Втім і тут вона не забуває про родину. У своєму дебютному фільмі «Лазурний берег» вона знялася разом із чоловіком Бредом Піттом. Щоправда, саме на знімальному майданчику і почалися перші родинні непорозуміння (що можна було передбачити, бо який чоловік витримає довго дружину-режисера, який вказує що грати і як грати). Однак Енджі не здалася і взялася за дітей. Нині вона в Камбоджі розпочала зйомки фільму «Спершу вони вбили мого батька» про історію однієї родини під час терору червоних кхмерів. У цьому фільмі знялися старші сини Анджеліни Меддокс і Пакс, яких вона усиновила в дитинстві.

А доки вона намагається творчістю подолати родинну кризу, її увагу привернула інша історія великого кохання — знаменитої канадської співачки Селін Діон і продюсера Рене Анжеліла. Вони познайомилися, коли Селін було 12, а Рене — 38. Через сім років вони почали зустрічатися, а в 1994-му одружилися. Незважаючи на помітну різницю у віці, вони прожили разом 22 роки, зберігши почуття і підтримуючи одне одного, виростивши трьох синів — старшого Чарльза і двійнят Едді та Нельсона. Щастя обірвалося місяць тому, коли Селін Діон протягом двох днів втратила і коханого чоловіка, і старшого брата — як писала «УМ», обоє померли від раку.

Ця історія настільки зворушила Джолі, що вона вирішила зняти власний фільм про кохання Селін та Рене. Анджеліна заявила, що захоплюється Селін не лише як жінкою, мамою і дружиною, а і як прекрасною співачкою, чий голос заворожує. За інформацією деяких джерел, Джолі сама не проти зіграти головну роль. Можливо, цей досвід допоможе їй зрозуміти, в чому секрет справжнього кохання, і зберегти власну родину. Що з цього приводу думає сама Селін Діон, поки не відомо — Анджеліна Джолі, зважаючи на почуття співачки, яка важко переживає втрату коханого, все не наважиться розпочати з нею переговори.