Пробач? Прощавай?

10.02.2016
Пробач? Прощавай?

Схоже, сімнадцять років щасливого подружнього життя екс-футболіста «Манчестер Юнайтед» Девіда Бекхема та екс-«перчинки» Вікторії Адамс не дає спокою любителям смажених фактів. От і останнім часом в західних ЗМІ почали активно поширюватися чутки про те, що зіркова пара на межі розлучення. Мовляв, після того, як Девід завершив футбольну кар’єру і перебрався до США, де очолив один із футбольних клубів, стосунки між ними пішли на спад. Вікторія, яка з чотирма дітьми лишилася в Лондоні, потерпає від відсутності інтимного спілкування з чоловіком та ревнощів, які виникають на цьому грунті. А Девіда у свою чергу дістав тотальний контроль з боку дружини.

Світські хронікери звернули увагу, що Девід і Вікторія все частіше з’являються на різноманітних вечірках і презентаціях окремо одне від одного. До того ж стало відомо, що Вікі вирішила позбутися татуювання, яке колись набила на знак вічного кохання до Девіда. А деякі ЗМІ, посилаючись на анонімних друзів родини, повідомили, що пара уже кілька місяців не живе разом, а їхні адвокати займаються поділом майже мільярдних статків. Мовляв, ця справа уже вирішена і від відкритого оголошення пресі про остаточний розрив Бекхемів утримує лише неузгодженість питання про опіку над їхніми чотирма дітьми – синами Брукліном, Ромео, Крузом і донечкою Харпер.

Втім чутки про проблеми у стосунках Девіда та Вікі поширюються уже не перший рік. Кілька місяців тому місіс Бекхем вкотре спробувала переконати фанів, що у них у родині все нормально. «Мені і Девіду нікому нічого не треба доводити. Ми любимо одне одного, піклуємося одне про одного. Ми сильна пара — і як подружжя, і як батьки. Я щаслива, що у мене є прекрасний чоловік і красиві, здорові, щасливі діти. Так, ми багато подорожуємо, зайняті нашими справами, а також благодійними проектами, але ми завжди знаходимо час одне для одного і для наших дітей», — заявляла 41-річна Вікторія виданню Grazia.

Цього разу Бекхеми вирішили нічого не спростовувати і не виправдовуватися. Натомість Девід виставив в соцмережах фото з їхнього родинного відпочинку. А минулими вихідними папараці «застукали» їх під час прогулянки з маленькою Харпер. До того ж, пара розпочала ремонт у лондонському особняку. Можливо, це просто вміле маскування проблем. А, можливо — красномовна відповідь усім недоброзичливцям: «Не дочекаєтеся!».