Джек Горобець потрапив у сильце

09.02.2016
Джек Горобець потрапив у сильце

Ембер Херд із Джонні Деппом.

Чотирнадцять років, прожитих разом із французькою співачкою Ванесою Параді, і двоє спільних дітей не зупинили зірку «Піратів Карибського моря» від бажання стрибнути в гречку. Причиною стала несподівана пристрасть до фатальної білявки Ембер Херд, з якою Джонні Депп познайомився у 2010 році під час зйомок фільму «Ромовий щоденник». У грудні 2012 року пара оголосила про заручини, а днями вони відзначили першу річницю свого весілля, яке святкували на Багамах.

З цієї нагоди головний пірат усіх часів і народів поділився з журналістами подробицями свого роману. За його словами, на знімальному майданчику вони були просто партнерами, а от після закінчення роботи він не зміг думати ні про що інше, як про Ембер. Тож тривалий зв’язок із Ванесою Параді (Депп за всі 14 років так і не наважився їй запропонувати одружитися) тріснув по швах. А коли акторів знову зібрали для рекламного турне з просування фільму, Джонні та Ембер зрозуміли, що вони створені один для одного. «Одна з речей, яка найбільше зачепила мене, — це те, що вона — пристрасна шанувальниця блюзу. Я зіграв якусь стару блюзову пісеньку, а вона її впізнала», — захоплено розповів Депп. Сам Джонні, крім акторства, захоплюється музикою і часто виступає з концертами.

Новоспечена місіс Депп зізналася журналістам, що за цей рік у їхніх стосунках нічого не змінилося, оскільки вони з Джонні обоє дотримуються вільної моделі шлюбу і дають одне одному достатньо «простору», щоб почуватися вільними. Тим часом популярні таблоїди почали поширювати чутки, що Ембер готується зробити коханого татом утретє. До таких висновків дійшли папараці, запримітивши під час одного з останніх виходів у світ невеликий животик у зазвичай стрункої актриси. Крім того, Херд на рік відмовилася від вигідних проектів і перестала вживати алкоголь.