На пенсію

05.02.2016
На пенсію

Сінді Кроуфорд.

Ще зовсім недавно «УМ» розповідала про нову фотосесію фешенебельного французького бренду Balmain Олів’є Рустен, у якій узяли участь мегазірки 90-х Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд і Клаудія Шиффер. І ось — нова новина: Сінді Кроуфорд після 30 років блискучої модельної кар’єри заявила про своє бажання піти на відпочинок. Офіційно вона припиняє кар’єру моделі на свій 50-й день народження, тобто 20 лютого. «Я не хочу конкурувати зі своєю 14-річною донькою, бо тільки втрачу на цьому. Я вважаю, що краса таких жінок, як Хелен Міррен чи Джейн Фонда, власне, і полягає в тому, що вони не намагаються вдавати з себе 30-річних», — заявила Сінді в інтерв’ю у лютневому номері часопису Rapsody («Рапсодія»).

У 90-х роках саме Сінді Кроуфорд спільно з Ліндою Євангелістою та Наомі Кемпбелл склали трійцю найвідоміших ікон світової моди. «Тепер я повертаю собі спокій духу, я здійснила все можливе, працювала з неймовірними фотографами. Що ще я можу зробити? Я не спроможна по колу показувати себе все з нового боку. Я вже не повинна нічого доводити собі», — стверджує модель.

Утім, як справжня жінка, Сінді уже натякнула, що може передумати. «Напевне, я ще буду спорадично з’являтися впродовж наступних 10 років на фотосесіях, але вже ніколи як професійна модель», — заявила вона в інтерв’ю. А після його виходу ще більше напустила туману, написавши на «Інстаграмі»: «Я щороку кажу своїм дітям, що перейду на пенсію. Це такий родинний жарт». Тут же вона додала, що таки хоче зосередитися на «бізнесі, друзях і родині», але «ще не прийняла остаточного рішення про закінчення кар’єри». Ось така вона, жіноча непостійність і непослідовність.