Дім iз привидами

03.02.2016

Коли 43-річна британська домогосподарка Ванесса Мітчелл у 2004 році придбала будинок, який місцеві мешканці охрестили «Кліткою», вона й гадки не мала, що разом iз нерухомістю отримує в доважок i... примар. Утім скоро їй стало не до сміху. Як поскаржилася Ванесса, її почали переслідувати привиди, а на підлозі раз по раз із невідомих причин з’являлися краплі крові. А одного разу, коли Ванесса була вагітна, на неї напали і вдарили по спині. Не допомогло очистити дім і неодноразове звертання до відомих медіумів, тож вона зрештою вирішила виставити дім на продаж.

Останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння господині, стала фотографія, на якій видно якусь світлу пляму, що нагадує козлячу голову. Згодом з’ясувалося, що у XVI столітті цей дім офіційно був середньовічною в’язницею, а її господаря називали найзнаменитішим мисливцем на відьом Англії. За переказами, безпосередньо в домі загинуло вісім жінок, а їхні душi так і лишилися ув’язненими у стінах будинку. «Там є якесь зло, щось демонічне, що тримає духів у пастці всередині. Я бачила більше, ніж могла собі уявити, протягом багатьох років», — розповіла Мітчелл журналістам.

Ванесса виявилася найбільш «терплячою» власницею будинку. Усі попередні власники виставляли будинок на продаж набагато швидше. Однак тепер, після такої антиреклами, продати дім iз привидами буде не так просто. Хіба що знайдуться якісь оригінали, які спеціально шукатимуть зустрічі з темними силами і для них цей дім буде за знахідку.