І все буде в шоколаді

02.02.2016

Про що мріють маленькі діти? Про великий холодильник чи шафку, заповнені шоколадом, який ніколи не закінчується. А от 20-річна студентка юридичного факультету лондонського Кінгс-коледжу Саїма Ахмад вирішила втілити свою мрію в життя за допомогою відомого виробника шоколадних батончиків компанії Nestle, якій запропонувала до кінця життя надсилати їй на дегустацію батончики KitKat.

Підставою для такої пропозиції стала скарга Саїми на те, що вона не знайшла у своїх улюблених батончиках обіцяної вафлі. У грудні минулого року вона придбала упаковку KitKat за 2 фунти (близько 70 грн), однак у жодному із восьми батончиків вафлі так і не виявилося. Ображена студентка написала листа компанії зі скаргою на обмануті надії, зазначивши, що тепер вона «втратила віру в Nestle», а тому просить відшкодувати завдані їй фінансові та моральні збитки. А щоб вона могла переконатися в тому, що відтепер фірма не допускатиме більше браку, попросила їй щодня надсилати безкоштовно батончики для контролю якості.

Невідомо, чи пристала компанія Nestle на такі пропозиції. Втім, якщо Саїма випробує на практиці свої навички юриста і подасть на виробників шоколаду до суду, все може бути. Отримала ж компенсацію бабуся, яка додумалася після купання спробувала висушити свого песика у мікрохвильовці, посилаючись на те, що в інструкції не було вказано, що такого робити не можна. Єдине питання — чи збереглися речові докази і в якому вони стані.