Діамантове щастя

26.01.2016
Діамантове щастя

Мерая Кері.

Американська поп-зірка Мерая Кері втретє зібралася заміж. Після розлучення у 2014-му з американським телеведучим Ніком Кенноном вона недовго лишалася самотньою — уже в червні минулого року папараці засікли, як вона на відпочинку в Італії цілувалася із 48-річним австралійським мільярдером Джеймсом Пекером. А днями Пекер запросив співачку на вечерю у фешенебельний ресторан Eleven Madison Park у Нью-Йорку, де в колі найближчих друзів і зробив пропозицію, театрально ставши перед Мераєю на одне коліно.

Почути заповітне «так» йому допомогла і каблучка з діамантами, вартість якої оцінюється в 7,5 мільйона доларів. Якщо вірити чуткам, то це буде чи не найдорожча в наш час обручка на заручини (до речі, попередній рекорд теж належить Мераї — Нік Кеннон свого часу подарував їй обручку вартістю 2,5 млн. доларів). Для нареченого такі витрати не надто обтяжливі — Джеймс Пакер, який успадкував австралійську медіа-імперію від свого батька Керрі Пекера і зараз має мережу казено, є четвертим серед найбагатших людей в Австралії, а його статок оцінюють у 4,7 млрд. доларів. У 2013 році він розлучився зі своєю четвертою дружиною — моделлю та співачкою Ерікою Бакстер, яка нині виховує трьох його малолітніх дітей. У самої Мераї від попереднього шлюбу теж лишилося двійко близнюків: дочка Монро та син Морокан Скот.

Із датою весілля закохані ще не визначилися. Очевидно, це буде узгоджуватися з гастрольним графіком нареченої. Нагадаємо, що Мерая Кері є однією з найвідоміших співачок в історії музики — її диски були продані загальним тиражем понад 200 млн. копій, а в 2000 році на церемонії World Music Awards її назвали найбільш комерційно успішною співачкою тисячоліття.