Подвійний удар

19.01.2016
Подвійний удар

Селін Діон.

Страшна трагедія спіткала відому канадську співачку Селін Діон. Днями внаслідок рецидиву раку горла пішов із життя її чоловік, 73-річний Рене Анджеліл, з яким співачка прожила майже сорок щасливих років, незважаючи на значну різницю у віці. Нагадаємо, що Рене був старший за Селін на 26 років. Вони познайомилися у 1980 році, коли майбутній співачці було лише 12 років. Через сім років їхній роман спалахнув з новою силою, а в 1991-му пара оголосила про заручини. Вінчання відбулося 17 грудня 1994-го в соборі Нотр-Дам у Монреалі, а 5 січня 2000-го подружжя підтвердило свої весільні клятви в Лас Вегасі.

Того ж року в Рене виявили онкологічне захворювання. Щоб підтримати чоловіка і більше бути з родиною, Селін Діон тоді навіть призупинила концертну діяльність. Через кілька років хвороба відступила і співачка повернулася на сцену. Але у 2013-му році у Рене Анджеліла стався рецидив і цього разу боротьбу з раком виграти не вдалося. У подружжя залишилося троє дітей: 14-річний Рене Чарльз і 5-річні близнюки Нельсон і Едді.

Тоді ж стало відомо, що лікарі дають лічені дні і старшому брату співачки Данієлю, який страждав на рак горла, язика і головного мозку. На жаль, і цього разу медицина виявилася безсилою. Даніель був восьмою дитиною з 14 у родині Діон. Він помер у колі родини, практично на руках своєї 89-річної мами, яка не відходила ці дні від ліжка. Сама Селін не встигла за життя попрощатися з братом, оскільки була зайнята питаннями похорону чоловіка. Про стан співачки і її плани на подальшу концертну діяльність не повідомляється — сім’я Діон попросила поважати їхнє право на особисте життя.