Де шість — там і сім

13.01.2016
Де шість — там і сім

Анджеліна Джолі.

Голлівудська зірка і багатодітна мама Анджеліна Джолі не втрачає надії примножити свою і без того численну родину черговим ощасливленим бідаком із країн третього світу. Цього разу пішли чутки про те, що актриса усиновила однорічного хлопчика Алоя із багатодітної родини бідняків-камбоджійців Шун. Родина, в якій виховується ще дванадцятеро дітей, проживає в нетрях міста Сієм-Ріл, де Джолі знімала свій фільм «Спочатку вони вбили мого батька». Фільм, в основу якого лягла книга камбоджійської письменниці Лунг Унг, розповідає про геноцид режиму «червоних кхмерів» у період з 1975-го по 1978-й роки. До речі, одну з ролей у фільмі грає 14-річний Меддокс, прийомний син Джолі, який народився у Камбоджі.

Таблоїд RadarOnline, який першим оприлюднив новину про усиновлення, запевняє, що Анджеліна Джолі зробила це потайки від свого чоловіка Бреда Пітта, оскільки той не хотів збільшувати і без того чималеньку родину. І взагалі все це нагадувало секретну військову операцію. Як відомо, крім трьох власних дітей, у родині Пітта—Джолі виховується іще троє дітей, усиновлених в різних країнах світу.

Утім усе це може бути черговою грою на публіку, оскільки чутки про всиновлення Анджеліною чергової дитини гуляють голлівудськими таблоїдами протягом останнього року безперервно. Спочатку йшлося про дворічного турецького хлопчика на ім’я Мусса, пізніше — про трьох сирійських біженців, з яких, як повідомляв цей же RadarOnline, одного вони таки точно залишать в родині.

Можливо, з часом сімейство Пітта—Джолі і справді збільшиться. Адже, як кажуть в народі, це одна дитина — страшно, а де шість, там і сім. Але це однозначно буде всиновлене маля — кілька років тому, запобігаючи ризику захворіти на рак, актриса видалила молочні залози та жіночі органи. Незважаючи на це, Анджеліна Джолі лишається однією із найпривабливіших актрис Голлівуду, а її союз із Бредом Піттом — одним із найміцніших.