ХРОНІКА

04.12.2015

Біатлон

На першому етапі Кубка світу, який проходить у шведському Остерсунді, відбувся перший особистий старт. У чоловічій індивідуальній гонці кращим з українських біатлоністів став Сергій Семенов. Володар «малого кришталевого глобуса»-2014/2015 саме в цій дисципліні, припустившись двох промахів на третьому рубежі, завершив перегони на десятому місці.

Футбол

Чемпіонат України. Заключний матч 15-го туру. «Дніпро» — «Ворскла» — 0:2 (Турсунов, 43; Шиндер, 58).

Лідери: «Шахтар», «Динамо» — 40, «Зоря» — 31, «Дніпро» — 28, «Ворскла» — 25...

* * *

Федерація футболу України, скоріше за все, не буде продовжувати спрівпрацю з Сергієм Ковальцем, який донедавна очолював молодіжну збірну України. Результати «молодіжки», яка у відборі на ЧЄ-2017 здобула лише одну перемогу в чотирьох матчах, не надто задовольняють керівництво федерації, відтак, за повідомленнями наближених до ФФУ джерел, місце Ковальця може посісти Олександр Головко, котрий наразі очолює юнацьку збірну України віком до 19 років.

Олімпізм

Експертна рада Національного олімпійського комітету України найкращим спортсменом листопада назвала лідера української збірної зі спортивної гімнастики Олега Верняєва. Найкращим тренером листопада став його особистий наставник Геннадій Сартинський. Верняєв усьоме отримав звання найкращого спортсмена місяця. Натомість рекордсменкою в цьому аспекті залишається фехтувальниця Ольга Харлан, в активі якої вісім таких нагород.