Без терміну давності

Без терміну давності

Народний депутат ІІ-VІ скликань, заступник голови Спілки офіцерів України пропонує Генпрокуратурі притягнути до кримінальної відповідальності екс-Президента Віктора Януковича за заперечення Голодомору 1932-1933 рр. як геноциду українського народу. Відповідне прохання Григорій Омелянович обґрунтовує у власній заяві на ім’я Генпрокурора Віктора Шокіна, копія якої є у розпорядженні «УМ».

Відставний поліцейський

Відставний поліцейський

Після того як деякі українці висловили своє обурення, вимагаючи скасувати призначення генерала Василя Паскала першим заступником голови Національної поліції, той подав рапорт про відставку. Громадськість мотивувала свій протест тим, що Паскал обіймав керівні посади в МВС за часів Януковича, тож підпадає під люстрацію і взагалі, його підозрюють у переслідуванні євромайданівців.

Без браслета та підписки

Без браслета та підписки

Печерський райсуд Києва повернув обвинувальний акт прокуратури щодо екс-нардепів від ПР Олександра Єфремова, Сергія Гордієнка та Олександра Стояна на доопрацювання. Головуючий суддя Катерина Тарасюк пояснила, що обвинувальний акт не містить обставин злочину та має суперечності.

Всі статті рубрики