Титановий Джексон постраждав від «Бруснички»?

10.11.2015
Титановий Джексон постраждав від «Бруснички»?

У цьому потрощеному авто водій уцілів справді дивом.

Небачена напруга напередодні повторних виборів міських голів в обласному центрі, Кривому Розі, Дніпродзержинську та Павлограді минулої неділі на Дніпропетровщині позначилася черговим несподіваним поворотом. У серйозну аварію раннього ранку, приблизно о 5.40, потрапив 25-річний Євген Терехов, відомий як Титановий Джексон.

Досвід — справа наживна

У квітні 2014 року він був призваний до української армії, а наприкінці серпня важко поранений у боях під Мар’їнкою. Медики врятували життя Євгену справді дивом, адже чималу дірку в черепі їм довелося закрити титановою пластиною. Тож Терехов, який мав позивний «Джексон», став ще й «Титановим». Після цього Євгена, який до призову працював підземним електрослюсарем на одній iз шахт Західного Донбасу, комісували.

Не меншою несподіванкою став вихід Титанового Джексона, який є членом політичної ради партії «УКРОП» і не має і найменшого управлінського досвіду, до другого туру виборів мера шахтарського Павлограда. І хоча відрив Терехова від представника «Опозиційного блоку» Анатолія Вершини після першого туру перевищив 10 відсотків, багато хто таке відставання безнадійним не вважає. Бо прихильники інших кандидатів, які вже зійшли з дистанції, найвірогідніше підтримають молодого та раннього і разом з тим героїчного і легендарного Титанового Джексона, особу справді харизматичну. Навіть багаторічний міський голова Павлограда Іван Метелиця, який зазнав тепер болючої поразки, опинившись після першого туру виборів тільки на четвертій позиції, почав досить прозоро висловлюватися щодо того, що відсутність управлінського досвіду в Терехова не є трагедією, бо досвід — справа наживна.

«Дострибалися, майдануті!»

До того ж події останнього часу зробили столицю Західного Донбасу такою собі «гарячою точкою». 7 жовтня місто сколихнули 17 обшуків у квартирах і машинах 12 бійців добровольчих батальйонів «Правий сектор», «Дніпро-1», «Айдар» та волонтерів. П’ятеро осіб, у яких начебто знайшли зброю та боєприпаси, затримали і відправили до Дніпропетровська. Однак представники «Правого сектору» не виключають, що зброю підкинули озброєні люди в масках, які здійснювали обшуки.

При цьому правоохоронці не показували ніяких документів, не знімали масок зі своїх облич, а з їхніх розмов ставало зрозумiлим, що вони є колишніми «беркутівцями», які обшукуваним і затриманим, окрім усього, заявляли: «Дострибалися, майдануті!».

Як розповів лідер Самооборони Павлограда Сергій Тищенко, на шевронах озброєних людей було написано «МГБ». За свідченням активіста, подібні носять у псевдореспубліках «ДНР» та «ЛНР».

А в лідера павлоградського «Правого сектору» Ярослава Тарасенка ці загадкові люди відібрали прапор його організації «як трофей» і на його тлі демонстративно фотографувалися зі зброєю.

У Павлограді такі дії невідомих силовиків викликали чималий протест, адже та сама самооборона Павлограда встигла себе зарекомендувати з найкращого боку.

Саме на тлі таких подій постав як кандидат на посаду міського голови Євген Терехов, що став таким собі консолідуючим фактором для всіх, хто справді хоче жити по-новому.

Титанова пластина витримала удар

І тут — страшна аварія недільного ранку. Дивлячись на фото розбитого автомобіля, взагалі важко збагнути, як Титановий Джексон міг залишитися живим. На щастя, його врятувала подушка безпеки і те, що удар прийшовся на місце пасажира.

Отож Терехов обійшовся черепно-мозковою травмою, тобто знову дісталося його багатостраждальній голові. Заступник головного лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Юрій Скребець за власною ініціативою відвідав Титанового Джексона, пересвідчившись, що титанова пластина такий удар витримала.

Додаткової інтриги ця аварія надавала і з огляду на те, що Терехов перед цим активно «світився» у судовому засіданні чернігівського суду, який вирішував питання щодо запобіжного заходу для Геннадія Корбана, а напередодні сам же виклав у соцмережі «Фейсбук» промовисте фото. На ньому — Титановий Джексон у компанії того ж Корбана, нардепа і кандидата в мери Дніпропетровська Бориса Філатова, ще двох нардепів Андрія Денисенка та Віталія Купрія за накритим столом зі спиртними напоями. А коментарі до цього фото вирiзняються таким собі сарказмом — ось який він, мовляв, домашній арешт.

Отож активно загуляла версія про те, що Терехов сів за кермо не зовсім тверезим. Але сам Євген це категорично спростував, як і те, що він рухався трасою з Дніпропетровська до Павлограда зі швидкістю понад 200 км на годину. Однак не спростував те, що авто «Порше Кайєн» вартістю близько 3 мільйонів гривень належало не йому, а людині, яка дала йому машиною покористуватися. Як повідомив дніпропетровський журналіст Олександр Курбатов, це авто належить його знайомій, яка його надала Терехову для того, щоб він оперативно міг дістатися Чернігова, де відбувався суд, який вирішував питання обрання запобіжного заходу для Геннадія Корбана.

Сам Титановий Джексон аварію, у якій він постраждав, випадковістю не вважає. Адже, на його переконання, дві фури, які доставляють продукти до супермаркетів «АТБ» та «Брусничка», випадково одна за однією рухатися не могли. І коли Терехов почав їх обганяти, одна машина його несподівано різко підрізала, відтак у кандидата в мери Павлограда не було іншого виходу, як врізатися в іншу. Але це поки що версія самого Титанового Джексона...

А ТИМ ЧАСОМ...

Як повідомила керівник прес-служби «Українського об’єднання патріотів — УКРОП» Євгенія Кравчук, Терехов «наполягає, що на місці ДТП співробітники правоохоронних органів не пропонували йому пройти експрес-тест на визначення стану сп’яніння, всі необхідні аналізи він здав у лікарні. Також Терехов повідомив, що причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху з боку водія вантажівки мережі супермаркетів «Брусничка» (входить до бізнес-структур Ріната Ахметова), який підрізав його автомобіль. Через це машина Терехова зіштовхнулася з іншою вантажівкою».