Одинадцять друзів Буллок

04.11.2015
Одинадцять друзів Буллок

Сандра Буллок.

Голлівудські зірки Сандра Буллок і Джордж Клуні працювали разом не над одним спільним проектом (серед нещодавніх прикладів успішної співпраці — розхвалений критиками і глядачами фільм «Гравітація»). А невдовзі актори знову зійдуться на одному знімальному майданчику. Щоправда, Джордж на цей раз виступить як продюсер. А Сандра зіграє... його колишню роль. Адже друзі задумали зробити «жіночий» рімейк одного з найуспішніших фільмів Клуні — «Одинадцять друзів Оушена».

Тенденція знімати «дамські» версії популярних стрічок у Голлівуді набирає обертів. Невдовзі вийде в прокат фільм «Мисливиці на привидів», де головні ролі гратимуть винятково представниці прекрасної статі. А тепер ось і Клуні взявся до реалізації аналогічної ідеї. Режисером фільму стане Гарі Росс, відомий, зокрема, за «Голодними іграми».

Хто саме складе компанію Сандрі, виконавши ролі її одинадцяти подруг, наразі невідомо. Але з вибором актриси на головну роль Джордж не вагався. Адже 51-річна Буллок не лише красива (що підтверджує обрання її найкрасивішою жінкою 2015 року за версією журналу «Піпл»), а й розумна, а саме такою має бути людина, що організовує грандіозні оборудки в стилі Оушена.