Нерозбірливі зв’язки

Нерозбірливі зв’язки

Популярний львівський гурт Dzidzio, який близько 40 хвилин виступав минулої неділі у Хмельницькому, тепер має відхрещуватися від підтримки партії екс-регіонала Олександра Гереги «За конкретні справи».

Місток мрій на острів Щастя

Місток мрій на острів Щастя

«У Музей української домашньої ікони можна їздити нескінченно. Як на прощу...», — каже моя колега. Ми приїхали до Радомишля в будень. Екскурсійні групи змінювали одна одну — автобуси привозять сюди спраглих до «культурних причасть» з усієї України. І не тільки, як ми переконалися, у вихідні.

Звуки Угорщини

Звуки Угорщини

Із нагоди дня проголошення Угорської Республіки у Національному будинку органної та камерної музики у Києві Ансамбль класичної музики імені Лятошинського відіграє спеціальний концерт. «Я декілька разів відвідував Угорщину, — каже диригент колективу Ігор Андрієвський. — Мені подобається яскрава і самобутня культура цієї країни. 23 жовтня — день проголошення Угорської Республіки.

«Вакарчук у спідниці»

«Вакарчук у спідниці»

Харківська співачка, яка нещодавно виступила у столичному клубі Atlas, має музичне прізвище — Марія Чайковська. Вона народилася у Сумах. Уже має альбоми «Краса 13» та «З тиші». Її хіти: «Вітер», «Десь у Львові», «Дванадцять» та інші. Марія Чайковська має надзвичайно чистий, проникливий голос, шанувальники української музики називають її «Вакарчук у спідниці», а любителі французького звучання порівнюють навіть із Едіт Піаф.

Місяць і містика

Місяць і містика

Днями в одному зі столичних клубів Анюта Славська та Макс Лоренс розповіли своїм шанувальникам про любов, «якої не було»: презентували кліп на пісню «Лунная дорога». Виконавці мають чималий досвід у музичній сфері і як сольні виконавці, і в роботі з іншими співаками.

Хто врятує одне життя, врятує цілий світ

Хто врятує одне життя, врятує цілий світ

Фільм Стівена Спілберґа «Список Шиндлера» — історія про те, як німець Оскар Шиндлер, бізнесмен, сибарит, бонвіван — врятував життя понад тисячі краківських євреїв — вийшов на екрани 1993-го, через одинадцять років по виходу книжки, яка стала основою фільму.

Всі статті рубрики