Некитайська краса

20.10.2015
Некитайська краса

Анджела Бейбі.

Кажуть, красивим людям живеться легше, ніж звичайним чи негарним. Але інколи й врода створює проблеми. Так сталося з китайською актрисою Ян Він, відомою під сценічним іменем Анджела Бейбі. Дівчина судиться з клінікою пластичної хірургії, лікарі якої заявили, що її краса — плід хірургічної майстерності.

Очевидно, прагнучи зробити собі рекламу, «пластики» з клініки Ruili повідомили у пресі, що провели Анджелі низку операцій, в результаті яких вона й стала такою красунею. 26-річну кінозірку, яка запевняє, що частково європейські риси обличчя успадкувала від дідуся-німця, це неймовірно обурило. Актриса звернулася до незалежних експертів, які провели серію рентгенівських сканувань та МРТ й підтвердили, що обличчя Ян не зазнавало жодних хірургічних втручань. Тепер позивачка вимагає від брехливої клініки компенсації репутаційних збитків у розмірі півмільйона юанів (близько 79 тисяч доларів США).

Раніше чутки про ненатуральну вроду своєї дружини спростував і свіжоспечений чоловік Бейбі, актор Хуан Сяомін (до речі, їхнє весілля на початку жовтня обійшлося майже в 31 мільйон доларів). За словами люблячого Хуана, найкращим доказом її природності є те, що «інколи Анджела, як і всі жінки, має по-справжньому страшний вигляд».