Мати драконів — це еротично

14.10.2015
Мати драконів — це еротично

Емілія Кларк.

Британська актриса Емілія Кларк, яка прославилася завдяки ролі «Матері драконів» Дейнеріс Таргарієн у серіалі «Гра престолів», визнана найсексуальнішою актрисою року за версією чоловічого журналу Esquire.

Як запевняють у редакції, 28-річна Емілія була першою претенденткою на це звання, бо, вразивши своєю Дейнеріс, згодом іншими ролями вона довела, що може бути дуже різноманітною — жорстокою й ніжною, королевою й «дівчинкою з вулиці». Цього року, до речі, у прокат вийшов фільм «Термінатор-5», у якому Кларк перевтілилася в молоду Сару Коннор.

У перших сезонах «Гри престолів» Емілія часто роздягалася на екрані. Але потім вирішила, що вже досягла того рівня слави, коли замість неї в еротичних сценах має зніматися дублерка. А нещодавно зірка взагалі заявила, що виступає категорично проти відвертих сцен на екрані й більше ніколи навіть зі спини голою глядачам не покажеться.

Ця заява неабияк засмутила багатьох прихильників актриси, які також вважають її секс-символом. Однак згодом Кларк уточнила, що журналісти «вирвали її слова з контексту» і повністю від зйомок в еротичних сценах вона не відмовляється. Просто хоче зробити ці моменти «більш тонкими і красивими».