Кожен прокат — як останній

Кожен прокат — як останній

На домашньому матчі запорізького «Металурга» в минулому турі зібралася небувала для нинішнього чемпіонату аудиторія. Майже 7 тисяч глядачів — це вдвічі більше, ніж попередній піковий показник. Здавалося б, чому? «Олімпік» — суперник не найсильніший, далекою від ідеалу є й гра самих «металургів», які перебувають на останньому місці в ЧУ.

Дебютне «дежа вю»

Дебютне «дежа вю»

Третій сезон поспіль харківський «Локомотив» представляє Україну в єдиному єврокубковому турнірі з футзалу. Під час двох попередніх «заходів» на Кубок УЄФА «залізничники» щоразу наштовхувалися на іспанську «Барселону», яка заважала їм подолати бар’єр елітного раунду й зіграти в «фіналі чотирьох».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хороший учень з Києва

Хороший учень з Києва

За могутніми спинами братів Кличків, до чемпіонського клубу яких нещодавно приєднався ще й Василь Ломаченко, спортивна Україна не змогла детально розгледіти сходження на боксерський олімп іншого українця — Віктора Постола. Минулими вихідними в Каліфорнії слабо розрекламований на Батьківщині 31-річний киянин несподівано для багатьох здобув престижний пояс чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі.

Всі статті рубрики