Не щастить у коханні

02.10.2015
Не щастить у коханні

Аманда Сейфрід.

Голлівудська зірка Аманда Сейфрід на брак роботи не скаржиться — цього року відбулося три кінопрем’єри за її участю, на 2016-й заплановано щонайменше три, а актриса вже підписує угоди на зйомки в нових і нових фільмах та серіалах. Та й рекламних контрактів не бракує — буквально днями 29-річна зірка «Листів до Джульєтти» з’явилася в рекламі нового аромату бренду Givenchy, чиїм «обличчям» вона є.

І все могло б бути чудово, якби такий напружений графік не заважав особистому життю. Як повідомляє часопис Us Weekly, кілька тижнів тому Аманда після двох років стосунків розійшлася з Джастіном Лонгом, відомим за комедіями на кшталт «Обіцяти — не значить одружитися». Ініціатором розриву була саме Сейфрід, і 37-річний Джастін, подейкують, просто вбитий горем. Він дуже кохає дівчину й аж ніяк не чекав, що робота для неї виявиться важливішою за стосунки.

Цікаво, що познайомилася акторська парочка не на знімальному майданчику, як можна було б припустити, а в інтернеті. Аманда підписалася на блог Джастіна у фотосервісі «Інстаграм», і так уподобала виставлений ним знімок равлика, що вирішила написати колезі СМС. Так і почалося...